• STIJLVOLLE STADSOASE

  Het maakt niet uit waarom je bij ons bent, je vindt hier hoe dan ook je eigen plekje. Om te werken, de stad te ontdekken of juist lekker te cocoonen. Hotel2Stay is de stijlvolle stadsoase voor iedereen die naar Amsterdam komt en er even wil blijven.

  Alsof je er woont – en dan eigenlijk nog beter. Als driesterrenhotel bieden wij 157 sfeervolle studio’s met alles wat je nodig hebt. Kook de sterren van de hemel in je eigen keuken, kijk een lange film of blijf eens een dagje in bed. Bij ons combineer je de service van een comfortabel hotel met de voordelen van een luxe appartement.

  Je vindt Hotel2Stay vlakbij Station Amsterdam Sloterdijk en vlak naast het bruisende Westerpark vol foodbars, clubs en restaurants. Behalve verblijven in je eigen appartement, kun je ook relaxen in de sauna, sporten in de gym, of heerlijk genieten van de city views vanaf ons dakterras. Met een kop thee, of juist een glas wijn. De stad ligt aan je voeten.

  HAVE A NICE STAY!

  FACILITEITEN

  Naast de comfortabele studio’s kun je tijdens jouw verblijf ook gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Laundrette
  • Vergaderzaal
  • Gym
  • Sauna
  • Dakterras
  • Fietsverhuur
  • 24-uurs receptie
  • Parkeergarage

 • Geen kontante betalingen

  Vanaf april 2019 accepteert ons hotel geen kontante betalingen meer. Betalen kan dan uitsluitend met creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express, Maestro kaarten en digitale overboekingen. Voor digitale overboekingen kunnen wij een betaallink verzorgen. Neem contact op met de receptie als u vragen heeft, wij doen er alles aan om u verder te helpen.

  How to go

  Station Amsterdam Sloterdijk is naast de deur, maar ook naar het Westerpark vol foodbars, clubs en restaurants wandel je zo. Ga je wat verder weg? Huur een van onze fietsen, pak het openbaar vervoer of neem een taxi.

  Hoe kom je naar het hotel

  Als u vanaf de luchthaven naar het hotel wilt gaan, raden we u aan de trein naar Sloterdijk te nemen. Het duurt slechts 10 minuten. Het treinkaartje kost minder dan € 5, -. U kunt ook bus 69 nemen naar Station Sloterdijk. Met de bus duurt het ongeveer 35 minuten. Het hotel is gelegen nabij Station Sloterdijk. Wanneer u aankomt, moet u naar buiten lopen waar de bushaltes zich bevinden. U vindt het hotel vlak voor bushalte M.

  FIETSVERHUUR

  Ontdek Amsterdam per fiets als een echte local! Klik hier!
  3 uur €9,50 per fiets
  Eerste dag huur €15, per fiets
  Tweede dag of langer + €14 per fiets

  Openbaar vervoer

  Trein, metro, tram en bus beschikbaar vanaf het station
  Onze medewerkers van de receptie bellen ook graag een taxi voor jou.